Konu: Anlamaz Yağmur Kimsesizliğimi Paz Mart 22, 2009 12:37 pm
Susmakla başlıyor sonbaharımın hikayesi, Ve tüm hikayelerimde konuşmalar gizli aslında… İnceden saçlarımı okşuyor yağmur Hüzünlerimden kurtulmuşken oysa V e en çareli zamanlarımı yaşıyorken İnceden gözlerimden süzülüyor yaşlar
Söylemek zor… Ne kadar sevdiğimi anlatmaz yağmurların sesi Ve ben ne kadar haykırsam da boş Anlamaz yalnızlar aşkın inceliğini…
Ayaklarım ağırlaştı nicedir Yürümek kadar uzlaşmak da zor artık Acıyan ve kanayan benim Acıtanlar bilir yağmurun hırçınlığını
Yapraklarını dökmekten bıkmaz ağaç Zorlamayın mevsimleri artık Son yaprak düşeli çok zaman geçti
Hatırlamalısın!.. Çocukluğumu kurban ettiğimi Ve yağmurların içimi ısıttığı günleri
Yaşamak yetmez bilmelisin! Hissetmek gerektiğini… Susmakla başlıyor her mevsimim artık Konuşmalar geçmişimde gizli…
Ve inceden yağıyor yağmur Unuttum konuşmalarla anlaşılan duygularımı Susmakla başlıyor her hikayem artık
Yazmak sadece yazmak istiyorum Bir avuç dolusu küfür ve incitilen gençliğimi Kuş kanadında saklı özgürlüğüm
Yağmur ıslatır sadece yüreğimi Sevmek için sana ihtiyacım var.... Anlamaz yağmurlar kimsesizliğimi...