GİRESUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

İÇERİGİ DEVAMLI YENİLENEN YEPYENİ BİR ONLİNE FİLM İZLEME VE BİLGİ PAYLAŞIM SİTESİ ÇOOK YAKINDA URUFUM FARKIYLA BURADA OLACAK SAGLICAKLA KALINIz

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Tacizcisini öldürüp cinsel organını kesti

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin

Tacizcisini öldürüp cinsel organını kesti Empty
MesajKonu: Tacizcisini öldürüp cinsel organını kesti   Tacizcisini öldürüp cinsel organını kesti Icon_minitimeSalı Mart 24, 2009 5:52 pm

Tacizcisini öldürüp cinsel organını kesti Bicak-kan3 çocuk annesi tecavüze yeltenen genci öldürüp cinsel organını kesti.

Uzun süredir kendisini taciz eden ve önceki gece tecavüze yeltenen adamı tabanca vurarak öldürüp daha sonra cinsel organını kesen evli ve 3 çocuk annesi kadın jandarmaya teslim oldu. Kadınla birlikte kocası da gözaltına alındı.Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde meydana gelen olayda Emine Özaslan (35) isimli kadın, kendisine tecavüze yeltendiğini iddia ettiği İbrahim Coşar'ı (28) tabanca ile 7 el ateş ederek öldürüp cinsel organını kesti. Daha sonra jandarmayı arayan kadın, "uzun süredir beni rahatsız ediyordu. Namusuma leke sürdürmem" dedi.

Sandıklı'nın Kuzvan Kuyucak Köyü'nde oturan evli ve 3 çocuk annesi Emine Özaslan jandarmayı arayarak kendisine tecavüz etmeye kalkan ve bekar olan İbrahim Coşar'ı öldürdüğünü söyledi. İhbar üzerine belirtilen adrese giden jandarma, Emine Özaslan'ın evinin bodrum katında İbrahim Coşar'ın cesedini buldu. Kanlar içinde kalan ve cinsel organı kesildiği belirlenen ceset Sandıklı Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırılırken, cinayeti namusu için işlediğini söyleyen kadın ve kocası Fahrettin Özaslan gözaltına alındı.

NAMUSUMU KORUDUM
Jandarmada verdiğıi ifadede namusunu koruduğunu belirten genç kadın, "Uzun süredir beni taciz ediyordu. Çocukların okulda olduğu, eşimin de evde olmadığı öğle saatinde kapıyı çaldı, içeri zorla girmek istedi. Kocama ait tabancayla bodrum katına girdiği sırada ateş ettim. Tetiğe kaç defa bastığımı bilmiyorum. Yere düştüğünde bıçağı alarak cinsel organını kestim. Namusumu korumak için öldürdüm" dedi. Cinayet sırasında evde olmadığını belirten genç kadının kocası da ifadesi alındıktan sonra eşiyle birlikte adliyeye sevk edildi.

#diger .igg:link, #diger .igg:active, #diger .igg:visited {font-family:tahoma;font-size:12px;font-weight:bold;color:#446aca;text-decoration:underline;}
#diger .igg:hover {font-family:tahoma;font-size:12px;font-weight:bold;color:#cb1717;text-decoration:underline;}
#diger .nA:link, #diger .nA:active, #diger .nA:visited {font-family:tahoma;font-size:10px;font-weight:bold;color:#a9a9a9;text-decoration:none;}
#diger .nA:hover {font-family:tahoma;font-size:10px;font-weight:bold;color:#a9a9a9;text-decoration:none;}
#diger .nD:link, #diger .nD:active, #diger .nD:visited {font-family:tahoma;font-size:12px;font-weight:bold;color:#666666;text-decoration:none;}
#diger .nD:hover {font-family:tahoma;font-size:12px;font-weight:bold;color:#666666;text-decoration:none;}
#diger .i {border-bottom:1px solid #cecece;margin:0 20px 0 20px;padding:0 10px 0 10px;color:#666666;}
#diger .iG {padding:0 10px 0 10px;color:#666666;}

http://ozlemim28.yetkinforum.com

Tacizcisini öldürüp cinsel organını kesti
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» 5 yaşındaki kardeşinin başını kesti