GİRESUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

İÇERİGİ DEVAMLI YENİLENEN YEPYENİ BİR ONLİNE FİLM İZLEME VE BİLGİ PAYLAŞIM SİTESİ ÇOOK YAKINDA URUFUM FARKIYLA BURADA OLACAK SAGLICAKLA KALINIz

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

******'a M. Ali Erbil Tepkisi

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin

Baykal'a M. Ali Erbil Tepkisi Empty
MesajKonu: ******'a M. Ali Erbil Tepkisi   Baykal'a M. Ali Erbil Tepkisi Icon_minitimeC.tesi Mart 21, 2009 6:55 pm

Baykal'a M. Ali Erbil Tepkisi ******-a-m-ali-erbil-tepkisi_o

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ'da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz ******'a yüklendi.

İstasyon Meydanı'nda vatandaşlara hitap eden Başbakan Erdoğan, "Bu ülkede benim milletim adam gibi adamı başbakan yapar. Sayın ******'ın kendine güveni yok. Çünkü bu ebediyen muhalefet olmaya aday." dedi.

CHP Genel Başkanı Deniz ******'ın televizyondaki şov programlarıyla reklâm yapmasını eleştiren Erdoğan, "Sayın ******, çarkıfelekte mi oynarsın televolede mi oynarsın nerede oynarsan oyna. Bizim onlarla işimiz yok. Bizim için meydanların nabzı önemli. Burada milletim beni görüyor. Ben milletimi görüyorum. Ama televizyonda sadece millet seni görüyor. Bu iş tek taraflı olmaz. Eskişehir'de bir vatandaşımız bana eski bir nüfus cüzdanı verdi. Nüfus cüzdanında birçok mühür vardı. O dönemlerde patiskayı, şekeri karne ile dağıtıyorlardı. Şimdi kimse o zamanlardan bahsetmiyor" diye konuştu.

Erdoğan, "Sayın ****** hiç buralara geldi mi, yoksa buranın adresini mi bilmiyor. Burası Türkiye Cumhuriyeti'nin vatan toprağa değil mi?. Yalnız Elazığ'a bir tabela asmakla Cumhuriyet Halk Partisi temsil edemez. Benim Gakgoş kardeşim burada, Deniz ****** ve Devlet Bahçeli 2 ruz ikizi, onlar nerede?. Türkiye'deki gelişmeleri onlar engelleyecek biz geliştireceğiz. Onlar paçadan çekiştirecek. Biz 21. yüzyıla yakışır işler yapacağız. CHP, MHP ve İkitelli'deki yandaş medya engelleyecek biz Türkiye'yi geliştireceğiz. Sayın Bahçeli, söyledikleriyle CHP'nin gölgesinde kalıyor." şeklinde konuştu.

CHP lideri Deniz ******'ın meydanlara çıkıp (******'ün partisiyim) diye övündüğünü anlatan Başbakan Erdoğan, "******'ün partisinin kendisinin özdeşleştirdiği şovmenlere bak. Sana bir tavsiyem var Sayın ******. Şovmen arkadaşlarınla programını gece yarısından sonra yap. Yoksa yaptığın konuşmalar gençlerimizin ahlakını bozuyor, halkımızın ahlakını bozuyor. Sayın ******, (Ağız tadıyla küfür edemiyoruz) diyor. Ya bu bir partinin genel başkanına yakışır mı?. Sen küfürbazsın. Bu ülkenin insanı küfürbazı başbakan yapmaz. Bu ülkede benim milletim adam gibi adamı başbakan yapar. Sayın ******'ın kendine güveni yok. Çünkü bu ebediyen muhalefet olmaya aday." ifadesini kullandı.

Erdoğan, "Hani bilirsiniz. Nasrettin Hoca'nın yanına bir palavracı gelmiş, (Ben 40 arşın atlarım) demiş. (50 arşın atlarım, 60 arşın atlarım) demiş. Hoca, (Nasıl olur) diye sormuş. Palavracı, bakmış cevap veremeyecek, (Ben o zaman Halep'teydim) demiş. Hoca da, (Halep oradaysa arşın burada) cevabını vermiş. Sayın ****** Halep oradaysa arşın Elazığ'da, Elazığ'da." diye konuştu.

Başbakan Erdoğan, "Elazığ seninle gurur duyuyor" diye slogan atan vatandaşlara, "İşte başbakan işte Gakgoşlar" diye cevap verdi.

Geçmiş hükümetlerin halkı inim inim inlettiklerini söyleyen Başbakan Erdoğan, "Onların döneminde faiz ne kadardı yüzde 63. Sayın Bahçeli yüzde 63 ile bize devrettin. Şimdi ne kadar yüzde 13. Arada 50 puan fark var. Bu faizler kimin cebinden çıkıyordu, bu paralar kimin cebinden çıkıyordu. Benim milletimin cebinden çıkıyordu. Çiftçimin, işçimin, köylümün cebinden çıkıyordu. Enflasyon o zamanlarda yüzde 30'du. Şimdi 7.7 oldu, nereden nerelere geldik. Bu ne demektir. Yüzde 50'lik faiz benim vatandaşımın cebinde kaldı demektir. Göreve geldiğimizde, bunlar gibi paranın yanına gece yatıp bir sıfır, sabah kalkıp bir sıfır koymadık. (Sıfırları atıyoruz) dedik. (Sakın atmayın) dediler. (Atarsanız enflasyon patlar) dediler. Patladı mı enflasyon. Çatladı çatladı. 30'dan, 7.7'ye geldi." dedi.

Başbakan Erdoğan, vatandaşların Nevruz Bayramı'nı da kutlayarak, "21 Mart nasıl ki toprağın yeniden dirilişini temsil ediyorsa, 29 Mart da Türkiye'nin yeniden şahlanışı yeniden dirilişi olacak. Bugünü el ele gönül gönüle kutlayalım. Birbirimize düşman nazarıyla bakmayalım. Düşmanlığı bırakalım, bir olalım, birlik olalım. 29 Mart, Türkiye'nin Nevruz Bayramı olacak. Türkiye 29 Mart'ta yeniden şahlanacak. Birlik ve beraberlik içinde geleceğimizi şekillendirelim. Vatanımız, bayrağımız ve ülkemiz birdir. Bizi birbirimize düşürmeyenlere karşı tek vücut olalım. Bunu başardığımız müddetçe bizi kimse yıkamaz." şeklinde konuştu. (CİHAN)</SPAN> </FONT>
http://ozlemim28.yetkinforum.com

******'a M. Ali Erbil Tepkisi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Erdoğan'dan YSK'ya türban tepkisi