GİRESUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

İÇERİGİ DEVAMLI YENİLENEN YEPYENİ BİR ONLİNE FİLM İZLEME VE BİLGİ PAYLAŞIM SİTESİ ÇOOK YAKINDA URUFUM FARKIYLA BURADA OLACAK SAGLICAKLA KALINIz
 
AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 Doleme YENİİ

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Admin
Admin
Admin


Mesaj Sayısı : 688
Kayıt tarihi : 18/03/09

Doleme YENİİ Empty
MesajKonu: Doleme YENİİ   Doleme YENİİ Icon_minitimePerş. Nis. 02, 2009 6:29 pm

Doleme YENİİ 1568


Malzemeler
• 1 kg kabak
• 4 çorba kaşığı tereyağı
• 1 çorba kaşığı domates salçası
• 1 çorba kaşığı biber salçası
• Nane, kekik, kırmızı pulbiber
• 1 tutam tozşeker
• Tuz
• Köfte malzemesi: 500 gr kıyma
• 1 su bardağı pirinç
• Tuz, nane, kekik, karabiber

Tarif
Köfte için; pirinci ıslatıp 1-2 saat bekletin. Süzüp robottan geçirin. Kıyma, tuz ve baharat ekleyip yoğurun. Köfte harcından fındık büyüklüğünde parçalar koparıp elinizi ıslatarak yuvarlayın.

Kabakları temizleyip küp küp doğrayın. Bir tencerede tereyağını kızdırıp salçaları ekleyin ve karıştırın. Tuz ve baharat ilave edin. 1 sıra kabak, 1 sıra köfte olacak şekilde malzemeyi yerleştirin. Bir tutam şeker ve tuz serpin. Bir miktar kaynamış su ekleyin. Kısık ateşte suyunu kontrol ederek yarım saat pişirin.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://ozlemim28.yetkinforum.com
 
Doleme YENİİ
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
GİRESUN :: YEMEK TARİFLERİ-
Buraya geçin: