GİRESUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

İÇERİGİ DEVAMLI YENİLENEN YEPYENİ BİR ONLİNE FİLM İZLEME VE BİLGİ PAYLAŞIM SİTESİ ÇOOK YAKINDA URUFUM FARKIYLA BURADA OLACAK SAGLICAKLA KALINIz
 
AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 Beşamel Soslu Karnıbahar

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Admin
Admin
Admin


Mesaj Sayısı : 688
Kayıt tarihi : 18/03/09

Beşamel Soslu Karnıbahar Empty
MesajKonu: Beşamel Soslu Karnıbahar   Beşamel Soslu Karnıbahar Icon_minitimePerş. Nis. 02, 2009 6:21 pm

Beşamel Soslu Karnıbahar 1419

Malzemeler
• 5 adet Enginar
• 300 gram Kıyma
• 1 adet Soğan
• 2 diş Sarmısak
• 2 çorba kaşığı kıyılmış Maydanoz
• Tuz, Karabiber,
• Kırmızıbiber, Kimyon

Sosu için;
• 2 çorba kaşığı Un
• 2 çorba kaşığı Tereyağ
• 2 çorba kaşığı Kaşar Rendesi
• 1 su bardağı Süt

Tarif
Enginarları suda 15 dk. haşlayın. Tavada sıvı yağla birlikte küçük küçük doğranmış soğanları kavurduktan sonra kıymayı ilave edin. İnce ince kıyılmış maydanozları, rendelenmiş sarımsakları ve baharatları da ilave ettikten sonra kavurmaya devam edin. Enginarların ortasına hazırladığınız içten koyup fırın tepsisine dizin. Başka bir tavada tereyağıyla unu kavurup karıştıra karıştıra sütü ilave edin. Beşamel sos piştikten sonra enginarların üzerine bir kaşık kadar koyup sostan koyup en üstede kaşar peynir rendesini serpin. Enginarları fırında 5 dk. kadar pişirip servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://ozlemim28.yetkinforum.com
 
Beşamel Soslu Karnıbahar
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Beşamel Soslu Karnıbahar

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
GİRESUN :: YEMEK TARİFLERİ-
Buraya geçin: