GİRESUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

İÇERİGİ DEVAMLI YENİLENEN YEPYENİ BİR ONLİNE FİLM İZLEME VE BİLGİ PAYLAŞIM SİTESİ ÇOOK YAKINDA URUFUM FARKIYLA BURADA OLACAK SAGLICAKLA KALINIz
 
AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 Beşamel Soslu Karnıbahar

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Admin
Admin
Admin


Mesaj Sayısı : 688
Kayıt tarihi : 18/03/09

Beşamel Soslu Karnıbahar Empty
MesajKonu: Beşamel Soslu Karnıbahar   Beşamel Soslu Karnıbahar Icon_minitimePerş. Nis. 02, 2009 6:22 pm

Beşamel Soslu Karnıbahar 1419

Malzemeler
• 1 adet karnıbahar
• 1 adet patetes
• 1 adet havuç üzerine kaşar peyniri
• Beşamel sos için
• 1 yumurta
• 3 kaşık un
• 2 su bardağı süt
• Tuz, karabiber, pulbiber
• Yarım çay bardağı sıvıyağ

Tarif
Karnıbaharı, havucu ve patetesi istenilen büyüklükte doğranıp haşlanır. Fırın tepsisine dizilir. Beşamel sos malzemelerinin hepsi karıştırılır ve karnıbaharların üzerine dökülür. Kaşar peyniri rendelenerek üzerine serpilir ve fırına verilir. Kaşar kızarınca fırından alınır.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://ozlemim28.yetkinforum.com
 
Beşamel Soslu Karnıbahar
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Beşamel Soslu Karnıbahar

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
GİRESUN :: YEMEK TARİFLERİ-
Buraya geçin: