GİRESUN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

İÇERİGİ DEVAMLI YENİLENEN YEPYENİ BİR ONLİNE FİLM İZLEME VE BİLGİ PAYLAŞIM SİTESİ ÇOOK YAKINDA URUFUM FARKIYLA BURADA OLACAK SAGLICAKLA KALINIz
 
AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 But Dolması

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Admin
Admin
Admin


Mesaj Sayısı : 688
Kayıt tarihi : 18/03/09

But Dolması Empty
MesajKonu: But Dolması   But Dolması Icon_minitimePerş. Nis. 02, 2009 6:26 pm

But Dolması 1357

Malzemeler
• 12 Adet But Sarma
• 4 Diş sarımsak 200 gr ceviz içi
• Yarım demet maydanoz
• 2 Çay kaşığı zeytinyağı Tuz


Tarif
Ceviz içlerini robotta çekin. Maydanozları yıkadıktan sonra ince ince doğrayın. Sarımsakları bir kapta ezin. Bunların hepsini bir karıştırma kabına koyun. İçlerine 2 çay kaşığı yağ ve tuz ilave edin ve karıştırın. Hazırladığımız harcı eşit miktarlarda but sarmaların içine koyun ve rulo şeklinde sararak açılmaması için kürdanla tutturun. Teflon bir tava içerine 2 yemek kaşığı zeytin yağını koyup kızdırın ve but dolmalarını kızgın yağda kızarıncaya kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://ozlemim28.yetkinforum.com
 
But Dolması
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Domatez Dolması
» Bulgurlu Kabak Dolması
» Ekşili Patlıcan Dolması
» Buharda Zeytinyağlı Biber Dolması

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
GİRESUN :: YEMEK TARİFLERİ-
Buraya geçin: